Hirdetés

Ezzel az ajándékkal akar az Overwatch 2 visszacsalogatni a lőtérre

|

A Blizzard lövöldéjének 5. szezonja hivatalosan is úton van. A mágikus kalandozás mellett a fejlesztők egy rakat meglepetéssel terveznek kedveskedni a közösségnek, köztük a mostani ingyen skinnel.

Hirdetés

Az Overwatch 2 ötödik szezonja alapvetően egy TTRPG-k ihlette fantasy kaland körül forog, de ahogy pörögnek a hetek úgy más és más eseményekkel is erősíteni fog a Blizzard. A következő bulit a Summer Games visszatérése indítja be, ami a Lucio Ball mellett egy új játékmódot, a Winston Volleyballt is elhozza majd.

A nyári sportjátékokra egy ingyen skinnel melegítenek a fejlesztők, amihez még csak Twitch streameket sem kell nézned: elég beugranod a boltba és felmarkolnod azt.

Hirdetés

Sajnos nem egy teljesen új skinről van szó: a Sprinter Tracer szerelés már évekkel ezelőtt felbukkant egy korábbi Summer Games során, de ajándék cuccnak ne nézd a korát. Akinek még nincs meg Tracer alternatív kinézete, az felmarkolhatja azt egészen június 26-ig.

A Blizzard egyébként a Season 5 beharagozó videójában több ingyen jutalmat is belebegtetett, így valószínűleg nem Tracer lesz az egyetlen megszerezhető skin a következő hetekben. Maga a Summer Games esemény egyébként július 11-én indul, így ha már a labdázásra készültök, akkor sem kell sokat várnotok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)