Hirdetés

Ezzel az elismert játékkal vár most az Epic Games Store

|

8290 forint helyett semmit nem kell most fizetned, ha lecsapsz rá.

Hirdetés

A The Outer Worlds és a Thief után megint egy olyan ajándékkal vár mindenkit az Epic Games Store, amit kár lenne visszautasítani. Nem biztos, hogy tetszeni fog, de ha elkap, sokáig nem fogsz tudni másra még csak gondolni sem.

Az e heti ingyen játék a Ghostrunner, egy pörgős, kaszabolós FPS, amiben egyetlen bekapott találat is halált jelent. Úgy kell végigszaladnunk a pályákon és likvidálnunk ellenfeleiket, hogy közben kerülgetjük a lövedékeket, jól megtervezzük útvonalunkat, és addig próbálkozunk újra és újra, míg nem sikerül továbbhaladnunk. Világához cyberpunk és posztapokaliptikus témákból merítettek. Folytatása egyébként még jobb, de nyugodtan kezdhettek ezzel.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken át vezet az út, ahol a GET gombot keressétek, majd bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesíthetitek a "rendelést". A játék ezután a könyvtáratokba kerül, és onnan el nem mozdul, amíg az EGS létezik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)