Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Most, hogy a 2012/08-as GameStar elment a nyomdába, végre jut időnk játszani is. Lássuk, hogy mivel.

Hirdetés

Kox - Alapvetően úgy terveztem, hogy a Sleeping Dogs lesz a hétvégi program, de ha végig ilyen lassú marad, akkor elég hamar meg fogom unni. Ezért van B terv is, előszedem a Saints Row: The Third-öt, és begyűjtöm a hiányzó achievment-eket.





HP - Nem lesz sok időm a hétvégén, így az iPaden való játék marad. Most éppen a Heroe's Call és a The Walking Dead a sláger (azt egyszerűen nem tudom megunni egy platformon sem, beteges rajongója lettem), de egy kis Plants vs Zombies sem maradhat ki a buliból. Jövő hétvégén talán már valami komolyabba is bele tudok vágni, meglátjuk



Gyu - Minden bizonnyal a Sins of a Solar Empire: Rebellion és a SimCity Social lenne az a két játék, amivel biztosan. De mivel a szokásos, éves internetmentes szabadságom kezdődik, így valószínűleg az olimpia utolsó két napját fogom kiélvezni a luxusnak számító "nem dolgozás", a pihentető "nem gépezés" és a "délig alvás" segítségével - ezek olyan luxus dolgok, amit évente egyszer engedhetek meg magamnak - ilyenkor.



Mocsy - Diablo III a terv, a leadás zűrzavara miatt van egy kis elmaradásom, de szeretném behozni.



Chavalier - Tekintve, hogy néhány napra magamhoz szólítottam a szerkesztőség PS3-asát, Uncharted 2-3 maratont tervezek.



Duncan - Én a Szigeten leszek. Sum41, the subways és Killers a program. De pihenésképp tolok egy kis Botaniculat!



Nightwolf - Még a hétvége előtt beszereztem 2 doboz erős nyugtatót, így bátran merek nekivágni az Orcs Must Die egyik igen szívatós pályájának. Hogy dögölnének meg ezek a nyüves orkok! Hiába rohangálok, mint egy kétségbeesett favágó, ki elhagyta fejszéjét és hiába rakok le annyi csapdát, mint egy vagonnyi orvvadász, egyszerűen nem tudok továbbjutni egy szakaszon!
Emellett pedig – hogy nyugtassam a felajzott, de amúgy halvérű lelkemet – szépen elkattintgatok az Arckönyvben található SimCity Social-ben.



Mr. Láb - Még mielőtt meglesném az új Batmant (tudom, tudom, már mindenki látta...), gondoltam egy kis felvezetőnek nagyon is jó lesz, ha végigpüfölöm az Arkham Asylum és az Arkham City kedves lakóinak oldalát, egy-két jól elhelyezett lábmozdulattal berendezem az arcukat, hogy felgöngyölíthessem mégis mit akar Joker a TITANnal, valamint Dr. Hugo mi a fenének van oda a 10-es protokollért.



BadSector - Metal Gear Solid 4-et valószínűleg előveszem és még egyszer végigtolom a trófeák miatt. Vagy esetleg egy kis Diablo 3 a witch dokimmal.



Szada - A Darksiders második részének debütálása előtt igyekszem befejezni az elsőt, ami úgy magába szippantott, mint zárlatos porszívó egy esős napon. Állampolgári kötelességemnek érzem, hogy Halállal mindent megtegyek a testvére, Háború nevének tisztázására. Kő kövön, hús csonton nem marad az egyszer fix!



Hunter - A Ghost Recon Online-t már régóta vártam, és most, hogy nyílt béta fázisba lépett, rá is vetem magam a hétvégén. A Future Soldier többjátékos módját imádtam, remélem ez is hoz legalább olyan szintű játékélményt, mint a nagytestvére. Ha nem a GRO-ban fogok lövöldözni, akkor az AirMechben nagyra nőtt robotjait szedem darabokra. Ez most egy ilyen darabokra lövős hétvége lesz, néha ez is kell.



Nálatok mi a program?



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)