Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Most, hogy a 12/09-es GameStar elment a nyomdába, végre több időnk jut játékra.

Hirdetés

Szonja - Guild Wars 2, ha végre rendes net közelében leszek.



Kox - A mai hétvége a Super Meat Boy-é, de az is lehet, hogy előszedek még pár régebbi kedvencet mellé, mint például Mirror's Edge, vagy, ha Kinecthez támadna kedvem, akkor a Dance Masters lesz a nyerő.





mazur - Befejezem végre a Darksiders II-t, utána pedig vagy Sleeping Dogs, vagy Assassin's Creed: Revelations. Utóbbitól kicsit tartok, dehát vészesen közeledik a harmadik rész, addigra mégiscsak illene.



Chavalier - Nyomozás szakadó esőben az Origami-gyilkos után. Elkapom akkor is, ha rámegy a kisujjam. A Heavy Rain mellett talán jut idő az Army of Two: The 40th Day-re is.



Gyu - Mivel végre nyomdában van a GameStar, így van idő Guild Wars 2-zni... Sőt.végre a Tropico 4-et is felrakom. De a hétvége szenzációját Amazon Kindle-nek hívják - az eBook olvasótól igen sokat várok.



EndreMan - A legújabb Pókember játékot tegnap este fejeztem be, úgyhogy jöhet a hongkongi alvilág a Sleeping Dogs-ban, illetve esetleg egy kis Dark Souls. Csak bírjam idegekkel, illetve felháborodás nélkül.



RG - Valami igazán békésre vágytam a hétvégén, ezért elővettem a Microsoft Train Simulatort és mellé az Alföld 3-4-5 kiegészítőket, így most Esztergom és Szeged között megtaláltok valahol a vezetőállásban. Ha már elég volt a vagonok kerekeinek relaxálós csattogásából, akkor irány a Ghost Recon Future Soldier.



Nightwolf - Durva módon visszamásztam a WarCraft 3-hoz és egyszerűen nem tudom felfogni, hogy azok a nyüves ork-parasztok miért nem építik gyorsabban a lövegtornyokat.



Paca - Elővettem újra a Half-Life 2-t és annak epizódjait, ha minden jól megy, az alapjátékkal még a mai napon végzek, ezután pedig jöhet az EP1 és az EP2. A Black Mesa Source egyelőre sajnos kimarad, de idővel azt is kipróbálom.



Bad Sector - Darksiders II, meg egy kis Guild Wars 2 és bár Resistance 3-at már végigvittem, de a 3D-s TV és Move támogatás egyszerre túl csábító... ;-)



Séci - A hajdani Black Isle veteránok friss bejelentésének (Project Eternity) nagyon megörültem. Rögtön el is döntöttem, hogy e nagyszerű hírt megünnepelendő, előbányászom az Icewind Dale Collection DVD-met. Amennyiben a terv (a játékra célzok, az előbányászás biztosan menni fog) idő hiányában meghiúsulna, átmenetileg a soundtrack kismilliomodik meghallgatásával is beérem. Jeremy Soule dallamai - mint mindig - a Jeges Szél Völgyében is csodálatosan szépek voltak...



Hunter - Nemrég nyitott a Might & Magic: Duel of Champions bétája, úgyhogy ha lesz egy kis időm, abba fogom beleölni. Mivel nem kevés gyűjtögetős kártyajáték (online és „offline” is) fordult már meg a kezeim között, mindenféle elfogultság nélkül állíthatom, hogy sikerült a legizgalmasabb szabályrendszert összehozni a TCG történelemben (legalább is a PC-n játszható változatok közül biztosan).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)