Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Fallout Shelter és Dave the Diver

|

Szinte minden időnket a posztapokaliptikus pusztaságban töltjük, a maradékot pedig búvárkodásnak, felfedezésnek és egy menő szusibár üzemeltetésének szenteljük.

Hirdetés

Továbbra sem csillapodik a szerkesztőségünket megfertőző Fallout-láz, a sorozat mellett/után a játékokra is rákattantunk újra. De nemcsak a Bethesda nagyszabású RPG-inek osztottunk lapot, hanem az izometrikus nézetű klasszikusoknak és a mobilos mellékszálnak is. Sőt, még egy társasjáték is előkerül.

HP - Nagyon kedvet kaptam egy kis Fallout 4 kalandhoz a sorozatot darálva, de megvárom még a next-gen frissítést, már csak pár nap. Addig is marad a Dragon's Dogma 2, az Alone in the Dark, és a Baldur's Gate 3, ami most egyébként olyan szinten idegesített fel a random kockadobás folyamatos pechjeivel, hogy egy időre a sarokba hajítva hagyom, és keresek valami primitív FPS-t, amivel ledarálhatom minden frusztrációmat.

Paca - Bekerült a Dave the Diver a PlayStation Plus Premium kínálatába, úgyhogy most, hogy a Balatróról már kezdek lejönni, jöhet egy másik olyan játék, amibe a kollégák már fejenként 50 órát beleraktak. Nincsenek most nagy megjelenések, tökéletes időszak ez az elmaradások pótlására.

Hirdetés

Szada - A Fallout sorozat miatt újra letöltöttem a Fallout Sheltert, és ismét rákattantam, de nem teljesen veszi el a "szomjamat", szóval lehet, hogy ebből Fallout 3, Fallout 4 vagy Fallout 76 újratelepítés lesz. 

Zs - Fallout-rajongóként engem is nagyon csábít az óriási sikert arató sorozatos feldolgozás, csak hát közben itt van ez a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom című játékocska, amibe az elmúlt hetekben már több mint 50 órát öltem, de még a negyedénél sem járok. Szóval nekem ezen a hétvégén is marad a Switch, az Amazon produkciója és minden más pedig majd valamikor a nyári kánikulában kerülnek sorra.

kristfvarg - Sokan rágták a fülemet, hogy adjak egy esélyt a Cyberpunk: Edgerunners sorozatnak, de engem valamiért egyáltalán nem mozgatott. A szűnni nem akaró nyaggatásnak köszönhetően végül beadtam a derekam (és milyen jól tettem), így a hátralévő öt részt a hétvége folyamán tervezem ledarálni. Ha jut rá idő, teszek egy próbát a Dave the Diverrel is - végre bekerült a PlayStation Plus katalógusába.

Hunter - World of Warcraft , Tekken és Mortal Kombat! Utóbbiban megjött Ermac, de még nem volt időm különösebben letesztelni, így a hétvégén be akarok ugrani vele a labbe, és ki akarom puhatolni, hogy mire képes. John Cena után magasak az elvárásaim, mert Peacemaker talán a legszabadabb, legizgalmasabb karakter volt, aki eddig bekerült az MK1-be. Ha ez megvan vár a Tekken 8, ahol Azucenával próbálok kimászni a kezdőrangokból. Ha sikerült már fájdalmasra ütlegelni az ujjaimat, akkor megyek WoW-ozni, mert vészesen közeleg a Cataclysm Classic, és a Season of Discovery karakterem is siralmasan néz ki. 

Kaci - Ha minden jól megy, a Fallout sorozatot fogom binge-elni a kanapén tespedve, miközben próbálom a tortilla morzsákat a hasamról nem leszórni. Kicsi rá az esély, hogy minden jól menjen, de amikor ezeket a sorokat írom, még látok rá néhány százalék esélyt.

Chava - Nemrég hagytam el Junktownt a tetteimmel roppant elégedett Killian Darkwater áldásától kísérve, számos hullával a hátam mögött, köztük a város legnagyobb gazembere, Gizmo szitává lyuggatott porhüvelyével. Magyarán még mindig az első Falloutban poroszkálok, nem sietek sehova, minden percét ki akarom élvezni. De akkor sem válik Fallout-mentessé az életem, amikor sikerül elszakadnom a képernyőtől, mert a napokban lefújtuk a port a Fallout Shelter társasról.

Ti mivel játszotok ezen a  hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)