Hirdetés

F1 2011 fejlesztői napló #4

|

A Codemasterses srácok Birminghamből fejlesztői új videóval jelentkeznek autóversenyes játékukhoz.

Hirdetés

Ezúttal két lényeges újdonságról lesz szó - egy oylanról, amelyet a rajongók követeltek, és egy oylanról, amelyet kénytelenek voltak belevenni a játékba.

Tavaly nagy felháborodást váltott ki, hgoy a versenyek egyik fontos eleme, a Safety Car nincs benne a játékban. Erre az évre ez a gyakorlat megváltozik, ugyanis a Safety Car megjelent és ha kell, be is áll. Természetesen az F1 2011 be is tartatja a Safety Carral kapcsolatos szabályokat.

Apropó szabályok: az F1-ben minden évben változnak a szabályok - ez az év sincs másképp. Ezért az F1 2011 is tartalmazza a megváltozott szabályokat, a nyitható hátsó szárnytól kezdve az újfajta gumikig.

Mindezekről bővebben a filmben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)