Hirdetés

F.3.A.R. launch trailer

|

Megérkezett a F.E.A.R.-széria harmadik felvonásának launch trailere.

Hirdetés

Június 24-én kerül az üzletek polcaira a F.3.A.R., egy lassan hatéves széria harmadik felvonása, amiben a hihetetlen erőknek parancsoló Alma, és két fia (az egyik Point Man, az első rész hőse, a másik Paxton Fettel, annak nemezise) újra egymásra talál. A nagyon is élő egykori F.E.A.R.-ügynök, valamint a nagyon is halott testvér szelleme egyesült erővel igyekszik megakadályozni a harmadik testvér világra jöttét, kinek nemzője Michael Becket, a második rész főhőse.



A 2005-ös F.E.A.R. óta toldozott-foldozott Jupiter EX motor ma már az öregedés egyértelmű jeleit mutatja, ezért biztos, hogy nem a F.3.A.R. lesz a az év legszebb játéka, de a legjobb horror cím elnyerésére még bőven van lehetősége. Roppant kíváncsiak vagyunk ugyanis arra, hogy a John Carpenter (A dolog, Menekülés New Yorkból, A 13-as rendőrőrs ostroma) átvezető mozijai és a Steve Niles (30 Days of Night képregény) által skiccelt történet olcsó ijesztgetésben merül-e ki, vagy képes lesz megborzongatni bennünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)