Hirdetés

Fable 2 - Első benyomások

|

A világon az elsők között nyerhettünk mélyebb betekintést a Fable 2 világába. Itt van minden amit láttunk, méghozzá HD-ben

Hirdetés

Ma járt le a játékra vonatkozó embargó, így végre kitehettük a Fable 2-es első benyomásainkról készített 10 perces videót. Peter Molyineux játéka első olvasatra ismét tartalmas és sokrétű kikapcsolódást ígér, csak úgy mint a kiváló első rész. Sok ismerős dolog is visszaköszön majd reánk, összességében tehát akinek bejött az első rész, az a Fable 2-ben sem fog csalódni. Szándékosan nem árulok el konkrétumokat, mert egy ilyen előzetes előtt/után ez teljesen felesleges lenne. Lessétek meg a saját szemetekkel! A 21. század technikai vívmányainak köszönhetően pedig az Xbox-os gameplay-t nagy felbontásban is rögzíteni tudtuk, így a tv.gamestar.hu-ra kitett előzetes is HD minőségben tündököl. A teljes képernyő tehát javasolt.

 

fable2-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)