Hirdetés

Fable 2: Knothole Island - Egyedül nem megy

|

Aki esetleg nem végezte ki a hamarosan kiegészülő Fable második részét, az óvatosan olvassa a követező hírt. Spoiler!

Hirdetés

Az elméletileg ma megjelenő Knothole Island névre hallgató Fable II kiegészítőjéről kottyantott el egy meglepőnek is nevezhető információt az egyik fejlesztő. Sam Van Tillburg egy blogbejegyzés során azt találta mondani, hogy bár a megjelenés előtt nem árulhat el semmi igazán fontosat, de azért akik megtalálják a "Resurrection Shrine" nevezetű - nem túl eldugott - helyet, igen kellemes meglepetésben lehet részük, hiszen a Knothide Island bebarangolása nem is lenne igazi egy megbízható négylábú társ nélkül. Bevallom, én nem játszottam Molyneux úr legújabb alkotásával - konzolhiány - de ha ebben is kinyírták kedvenc kutyusunkat, akkor ez plagizálás, mert ezt már láthattuk egyszer a The Bard's Tale felújított verziójában, és a feltámasztás sem újdonság, mert azt is meg lehetett oldani, igaz nem éppen 100 százalékos eredménnyel. Nos minden esetre, a Knothide Island csak jöjjön, hadd örüljenek a népek, de azért az egyelőre csak pletykaszinten létező PC verzióról is hallanánk valamit szívesen.

 

fabledog.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)