Hirdetés

Fable 2 PC - Egyelőre nincs tervben

|

Miközben a Fable 3 a PC-s szívek visszahódítására tör, előzménye még mindig csak Xbox 360 konzolon élvezhető.

Hirdetés

Már csak néhány nap választ el bennünket a Fable 3 PC-s megjelenésétől, ám a május 20-i premier napjára árnyékot vet a PC-s Fable 2 fájó hiánya.



Ha a harmadik rész elkészülhetett PC-re, akkor a második miért nem? Egy olyan kérdés, amire talán sosem kapunk egyértelmű választ sem a Microsofttól, sem a Lionheadtől. Mike West senior dizájner is csupán annyit tudott hozzáfűzni a dologhoz, hogy a Fable 3 esetében úgy alakult az időzítés, hogy miközben a játék megjelenése után a tartalomért felelős srácok a DLC-ken ötleteltek, addig a kódercsapat felszabadult, s lehetősége nyílott a PC-s átirat elkészítésére. Sajnos ők már egy újabb projektet kaptak (minden jel szerint a Fable 4 lesz a befutó), ezért pillanatnyilag nem élvez prioritást a sokak által hiányolt PC-s Fable 2. Marad tehát búfelejtőnek a harmadik felvonás.



A Fable 3 PC-s kiadásáról egyébként a közelgő májusi GameStar hasábjain olvashattok egy kimerítő tesztet mazur tollából.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)