Hirdetés

Fable 2 PC - Máris itt kopogtat az ajtónkon?

|

A Microsoft hivatalos állásfoglalásáig érdemes fenntartásokkal kezelni az egyik portál "bombabiztos" értesüléseit.

Hirdetés

A What If Gaming csapata kapott egy elektronikus levelet, amiben az áll (itt meg is lehet kuksizni), hogy a játék hatalmas siker volt Xbox 360-on, s valószínűleg küszöbön áll a PC-s verzió debütálása, nézzünk vissza hozzájuk rendszeresen a friss infók miatt.
Mit is lehet erre mondani, vagy akkora kacsa, mint ide Kuala-Lumpur, vagy valóban eredeti, a Lionhead főhadiszállásáról érkezett levélből ollózták ki a srácok eme beszédes részletet, s tényleg jön PC-re is. Jómagam nem bánnám, ha ez utóbbi bizonyulna igaznak, mert akkor többen játszhatnának az egész kellemesre sikeredett második Fabulával.

fablewp.jpg


Amíg nem történik meg a hivatalos megerősítés, fogadjatok meg egy jó tanácsot: csak mértékkel éljétek bele magatokat, nehogy cáfolat legyen a vége.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)