Hirdetés

Fable 3 - Késik a PC-s verzió

|

A Microsoft döntése értelmében a PC-s változat megjelenésére csak az Xbox 360-as premiert követően kerülhet sor.

Hirdetés

Tavaly nem jeleskedett az Xbox 360 konzol-exkluzív címekben, idén azonban látványosan belehúztak, több projekt is mostanra érett be. Ezek közé sorolható a Fable 3, ami a Microsoft konzolja mellett PC-re is megjelenik.



Csak éppen nem októberben, ahogy eredetileg tervezték. Az indoklás szerint a csúszás oka, hogy a játékot külön-külön igazítják mindkét platformhoz a lehető legjobb élmény érdekében. Egyelőre nem jelentik be az új megjelenési dátumot, de a közeljövőben sort kerítenek majd rá.
Ezzel egy időben rántották le a leplet a Fable 3 Villager Maker nevű programocskáról, ami az előrendelők osztályrésze lészen. Ennek segítségével elkötelezett rajongók már a játék megjelenése előtt megtervezhetnek egy játékbeli NPC-t, aki hősüket a történet során egy izgalmakat és kincseket (ezer arany) ígérő feladattal bízza meg.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)