Hirdetés

Fable IV - 2013-ban folytatódhat a mese

|

A tűzhöz közel ülő hivatalos szaklap egyelőre pletykaként tálalja a negyedik Fable eljövetelét, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a sajtó.

Hirdetés

A kinectes Fable: The Journey bemutatását követően joggal kérdezhettük magunktól, hogy mégis miért volt szükség egy, a teljes trilógiát felölelő részletes kérdőívre a Lionhead részéről, ha egyszer totális csőjáték lesz a következő Fable. Még kevésbé lehetett érteni, hogy miért nyilatkozta azt nem sokkal az E3 előtt Peter Molyneux, hogy a Fable IV mindenkit le fog nyűgözni.



Csak nem azért, mert a Fable IV egy klasszikus értelemben vett folytatás, nem pedig egy olyan kísérlet, mint a rail-shooterként kategorizált Fable: The Journey? Ezt a feltételezést látszik alátámasztani az Official Xbox Magazin legújabb száma, ami tudni véli, hogy 2013-ban már a kezünk közé is kaparinthatjuk a kicsikét.
Az OXM a Lionhead mellett a Gearbox csapatát is megemlítette egy bizonytalan eredetű hírecskében, miszerint az Aliens: Colonial Marines után esnek neki a régóta közszájon forgó Duke Begins fejlesztésének. Meglátjuk...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)