Hirdetés

Több forrás szerint is készül az új Fable

|

Korábban hallottunk már erről pletykákat, de most még hihetőbb lett, hogy a Playground Games a Fable sorozat felélesztésén dolgozik.

Hirdetés

Alig több mint egy hete kezdtek terjengeni pletykák arról, hogy a Playground új, warwickshire-i stúdiójának nyílt világú játéka igazából a Fable sorozat következő része.

Hirdetés

Tökéletes lenne most az idő a franchise feltámasztására, ha már a Fable Legends bebukott, és a Microsoftnak egyébként is kevés a saját kiadású játéka. A Eurogamer megbízható forrásokra támaszkodva állítja, hogy a projekt valóban létezik, tényleg a Playground felel érte, viszont egyelőre a csapatot hízlalják, és pár évig még nem láthatjuk magát a játékot. Beszélt egyébként az egykori Lionhead fejlesztőivel is, akik izgatottak a Fable feltámasztása miatt, de sajnálják, hogy nekik nem volt lehetőségük a Fable 4-gyel bizonyítani. Aggódnak, hogy egy új csapat nem érti majd meg a franchise lényegét.

Állítólag egyébként a Microsoft a Horizon Zero Dawn sikerén felbuzdulva rendelte be a játékot. Várjuk az E3-at, hátha akkor hivatalos bejelentést is kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)