Hirdetés

Fable 4 - Molyneux szeretné elkészíteni

|

Mindannyian támogatnánk, ha nem veszne a múlt homályába a Fable név a Lionhead Studios bezárásával, Peter Molyneux pedig mindenkinél jobban szeretné a Fable 4-et. Azért ne nagyon reménykedjünk.

Hirdetés

Április 29 nem volt éppen egy pozitív nap, elvégre akkor írtuk meg szomorúan, hogy hivatalosan is bezárt a Fable és a Black & White sorozatokat jegyző Lionhead Studios, akik - mielőtt belevágtak volna a Fable Legendsbe - össze szerettek volna hozni egy az eddigieknél sokkal sötétebb epizódot, a Fable 4-et. Az ötlet John McCormacktől származott, aki az ipari forradalom felé szerette volna terelgetni a világot, méghozzá az Unreal Engine 4-gyel. 

Noha a brand nevét a Fable Fortune továbbviszi, az igazi nyilván az lenne, ha valamilyen csoda folytán megvalósulhatna a régóta óhajtott Fable 4. Peter Molyneux az OXM-nek adott interjút a minap és több téma mellett szóba került a Fable öröksége is: 

Őrület, hogy a Fable 4-re még nem került sor. Szeretném elkészíteni és a stúdió meg is próbálta. Újra össze kéne hozni az eredeti bandát. 

Ez olyan nesze semmi, fogd meg jól típusú nyilatkozatnak tűnhet, hiszen a Microsoft jelenleg a füle botját sem mozgatja azért, hogy előrébb lendítse a Fable franchise szekerét és Molyneux is mással van elfoglalva (nemrég jött ki a mobilos játéka, a The Trail).

Nincs kizárva, hogy egyszer a jövőben csodával határos módon valaki visszahozza a köztudatba a Fable 4-et - talán éppen Molyneux lesz az -, de ne várjuk lélegzetvisszafojtva ezt, mert belelilul a fejünk, mire lehet valami konkrét lépés az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)