Hirdetés

Újabb biztató jel mutat a Fable 4 érkezésére

|

A most kiszivárgott apróság alapján könnyen lehet, hogy már a jövő hónapban esedékes E3-on bejelentik a játékot.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sok rajongója van a Fable szériának, egy kártyajátékot leszámítva nem igazán érkezett új része az elmúlt években. Korábban pletykáltak arról, hogy már javában készül a negyedik felvonás, és a jelek szerint talán még lehet is valami igazságtartalma a dolognak.

Hirdetés

Egy szemfüles Reddit-felhasználó vette észre, hogy a Microsoft streamelős oldalán, a Mixeren a közvetíthető játékok között szerepel egy Fable IV nevű alkotás is, ami alapvetően két dolgot jelenthet. Előfordulhat, hogy szimpla hibáról van szó, és a rendszer vagy egy dolgozó elszámolta magát, de az is benne van a pakliban, hogy valaki idő előtt élesítette ezt az apróságot. Ha az utóbbi bizonyul igaznak, és tényleg jön a negyedik Fable kaland, akkor jó esély van rá, hogy a júniusi E3-on már be is fogja jelenteni azt a Microsoft.

Fable 4 is showing up on mixer from r/xboxone

Ti örülnétek, ha folytatódna a szerepjáték-sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)