Hirdetés

Fable Anniversary - idén már nem

|

Eredetileg 2013 végén jelent volna meg a Fable évfordulós kiadása, de a Lionhead sajnos problémákba ütközött.

Hirdetés

Szépen hízik a Fable sorozat: míg Xbox One-ra a next-gen Fable Legends készül, addig az Xbox 360 tulajdonosok az első Fable remake-jével múlathatják az időt.

De nem idén. A Liohead blogon közzétett bejegyzésben a vezető dizájner, Ted Timmins bejelentette, hogy az elmúlt év során keményen dolgoztak azon, hogy a lehető legjobb Fable Anniversary élményt hozzák el az Xbox 360-osok számára, ehhez viszont több időre van szükségük. „Tudom, hogy minden Lionhead dolgozó nevében beszélek, amikor azt mondom, nem győzzük kivárni, hogy megmutathassuk, mit műveltünk eddig, és nagy öröm számunkra, hogy tudtotokra adhatjuk: a Fable Anniversary a polcokon és az Xbox Games Store-ban egyaránt 2014 februárjától lesz megtalálható.”

Konkrét megjelenési dátum tehát továbbra sincs, de legalább közelebb kerültünk a megoldáshoz. Ma délután 6 és 7 között a fejlesztők Twitteren várják a kérdéseket, igyekeznek megválaszolni mindent, amit tudnak, kérdezzetek bátran.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)