Hirdetés

Fable Anniversary - találj ki egy achievementet!

|

Most akár a te achievemented is bekerülhet a játékba, ha elég kreatív vagy.

Hirdetés

Nekünk tetszik az irány, hogy a fejlesztők igyekeznek bevonni a játékosokat egy játék készítésének folyamatába.

A Ubisoft szokásává vált az utóbbi időben, hogy különböző kampányok során igyekszik népszerűsíteni játékait, de azért a többieket sem kell félteni. Most a Lionhead felhívására aktivizálhatjátok magatokat, melynek eredményeképpen egy általatok kitalált achievement kerülhet be a játékba. A feladat csupán annyi, hogy látogassatok el a Lionhead fórumára, és a szabályoknak megfelelően készítsétek el az achi leírását. A verseny július 14-én zárul, ekkor a szervezők kiválasztják a nekik legjobban tetsző ötöt, majd a rajongókkal szavaztatják meg, hogy melyik legyen a befutó. Az abszolút nyertes megkapja a játék egy példányát, neve pedig bekerül a stáblistába. Az öt szerencsés kiválasztott (köztük az abszolút nyertes is) kap egy Fable Anniversary pólót, illetve egy E3-as jelvénykészletet. Adjatok bele mindent!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)