Hirdetés

Fable Anniversary - ezeket kapják az előrendelők

|

Háromféle előrendelői csomagból választhatnak majd azok, akik szeretnék jó előre lefoglalni saját Fable Anniversaryjüket. Nem tudjuk eldönteni, hogy a lószőr őrruha vagy a döglött hal fegyver kell-e jobban.

Hirdetés

Február hetedikén jelenik meg Európában az első Fable felújított változata Xbox 360-ra. Már maga a Fable Anniversary is tele lesz mindenféle virtuális jóval, ami miatt nem lehet nemet mondani rá, de aki többet akar, az mindenképp rendelje elő.

A Lionhead blogján az alábbi három előrendelői csomagot jelentette be a játék aranylemezre kerülésének alkalmából:

Peiratēs Pre Order Pack

Peiratēs öltözék (Peiratēs Outfit): Peiratēs egy híres fosztogató volt, aki előszeretettel foglalta el hajók egész rakományát a legértékesebb tárgyak megszerzése érdekében. Kevésbé úrias körökben Pete-ként is ismerik.

Peiratēs kardja (Peiratēs Cutlass): Egy tengeren használt fegyvernek egyszerre kell praktikusnak és hatékonynak lennie. Peiratēs éveket töltött a finomítgatásával, így a kampó halfogásra, a csúcsa halevésre, a penge pedig emberek torkának elvágására használható.

Snowspire Pre Order Pack

Snowspire őrruha (Snowspire Guard Outfit): Eredeti lószőrből készült, viselője a szóbeszéd szerint még a leghangosabb bűnözőket is elcsitíthatja.

The Jackarse: Egy Jack nevű pasas találta ki az ősi, népszerű szabadidős tevékenységet: döglött hallal vágta arcon az embereket, mígnem azok a fenekükre estek. A többi, ahogy mondják, már történelem.

Apollo's Pre Order Pack

Apollo öltözéke (Apollo's Outfit): Apollo a The Grey Company vezérének álneve, az emberé, aki Lady Grey pénzügyi befektetéseit felügyeli. Bár ez félelmetesnek hangzik, Apollo nagylelkűségével érdemelte ki a tiszteletet - gyakran saját pénzéből mentette meg azokat a falusiakat, akik nem tudták fizetni a lakbért.

Apollo íjpuskája (Apollo's Crossbow): Évszázados koncepcióra alapozva Apollo szeretett volna egy olyan modern íjpuskát készíteni, ami egy múltbéli relikvia érzését kelti - így született meg ez az íjpuska. Megbízható a harcokban, de ránézni is elég fincsi.

Aki nem rendeli elő a Fable Anniversaryt, ezeket a csomagokat később az Xbox Game Store-ból is megvásárolhatja.

Kinek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)