Hirdetés

Bukás a Fable Fortune, leállnak a szerverek

|

Kevesen tudnak csak huzamosabb ideig talpon maradni a Hearthstone mellett, egy újabb kártyajátéktól búcsúzunk.

Hirdetés

A Mediatonic és a Flaming Fowl bejelentették, hogy a Fable Fortune szerverei márciusban leállnak, és sosem kapcsolnak vissza többé. A játék eredetileg PC-n és Xbox One-on volt játszható és három évig pörgött. Bár a viszonylag népszerű Fable franchise-ra épült, egyszerűen sosem tudta behúzni a hosszú távú fennmaradásához szükséges tömeget.

Hirdetés

Egy egyszerű búcsúüzenetben a fejlesztők leírták, hogy a játékbeli bolt már bezárt, így új holmikat senki sem fog tudni vásárolni. Akinek még van ki nem bontott boostere, az természetesen felhasználhatja őket, de akárhogy is, a szerverek lekapcsolnak március 4-én. A tervezett leállásról szóló hír előtt a legutolsó bejelentés 2018. augusztusában érkezett a fejlesztőktől, emiatt sejteni lehetett, hogy csúnya véget ér a történet.

Az elmúlt néhány napban ez a második kártyajáték, aminek fejlesztői kapituláltak. Úgy néz ki, hogy hosszabb távon nem élnek meg a CCG-k a nagyok mellett. Azért reméljük, hogy a Magic: The Gathering Arena és a Legends of Runeterra biztonságban vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)