Hirdetés

Fable Fortune - törölték Kickstarterről, de jó okkal

|

A Microsoft jóváhagyásával, de független fejlesztésként készült volna a Fable Fortune, viszont szerencsére valaki látott benne fantáziát, és beszállt a projekt finanszírozásába.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy szükségünk van egy Fable kártyajátékra, és úgy tűnik, tényleg nincs. Egy héttel a Fable Fortune Kickstarter kampányának hivatalos befejezése előtt mindössze 58 852 font gyűlt össze a szükséges 250 000-ből.

Egy meg nem nevezett támogatónak köszönhetően viszont a Flaming Fowl csapatának nincs szüksége a rajongók pénzügyi támogatására, ezért leállították a kalapozást, és biztos háttérrel folytatják a fejlesztést. A csapat a Kickstarterezés helyett már a zárt béta elindítására koncentrál, amire a hivatalos honlapon lehet jelentkezni, és heteken belül kezdődhet. Az alábbi videón megnézhetitek, milyen lesz a játékmenet. Nem biztos, hogy visszahozza a rá költött pénzt (részben azért, mert szinte egy az egyben Hearthstone), de a világért sem akarjuk letörni a csapat lelkesedését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)