Hirdetés

Fable II - Dolgoznak az újabb letölthető tartalmakon

|

Dolgoznak a Fable II legújabb letölthető tartalmain, a Lionhead heteken belül jelentkezik a részletekkel.

Hirdetés

Nagy-Britannia ismeret televíziós személyisége, nevezetesen Jonathan Ross napokkal korábban Twitteren elejtett megjegyzésére mindannyian felkaptuk fejünket. A közszereplő elárulta, hangját kölcsönzi a Fable harmadik epizódjához. Miután futótűzként szétterjedt az újabb folytatás híre, igazi úriember módjára elnézésért folyamodott Molyneux úrhoz, miszerint a tervezettnél hamarabb kikotyogta titkát. Ha nagyon rosszmájúak szeretnek lenni, akkor a hivatalos Lionhead blog legfrissebb bejegyzését elterelő hadműveletnek neveznénk. Sam Van Tilburgh bejelentette, hogy munkatársaik Guildford-ban már dolgoznak a Fable 2 világához érkező újabb letölthető tartalmakon, A januárban megjelent Knothole Island kiegészítőt követő frissítésről vajmi keveset tudni, pontosabban semmilyen használható információ nem áll rendelkezésünkre. Mindössze annyit tudunk, hogy heteken belül előállnak Fable 2 bővítményük részleteivel.

Knothole Island

fable2dlc.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)