Hirdetés

Fable II: Knothole Island felfedezőtúra január 13-án

|

A tervezettnél jóval előbb, egészen pontosan január 13-án üdvözölhetjük a Knothole Island névre hallgató Fable 2 DLC-t.

Hirdetés

November utolsó negyedében Peter Molyneux és gárdája előrukkolt korábban grandiózusnak titulált bejelentésével, mellyel heteken keresztül felfokozott izgalomban tartották Fable 2 rajongóikat és a komplett PC-s társadalmat. Legszívesebben egy asztali rendszerekre kihegyezett portolásnak örültünk volna. Mint kiderült átiratot nem, de kiegészítőt kaptunk. A Knothole Island expanzió megjelenését eredetileg december tizenkettedikére időzítették, azonban elnézték a dátumot és korrigálásra kényszerültek, ennek fényében december huszonkettedikén már tölthettük volna a 800 Microsoft pontot kóstáló Knothole Island kiegészítőt. Kiadása előtt négy teljes nappal a Lionhead hivatalos közleményben tudatta egyre türelmetlenebb Fable 2 rajongóival, hogy kénytelenek voltak átütemezni jövő január végére a fagyos csomagot, akkor technikai problémákra hivatkoztak. Reméljük újabb csúsztatásokra már nem lesz szükség a január tizenharmadikán esedékes kilövést megelőzően. Az első bővítőcsomag érkezését ünnepelve a Lionhead meglepett bennünket egy prémium témával, melynek büszke tulajdonosai lehetünk, ha kicsengetünk potom 250 pontot.

knothole.jpg


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)