Hirdetés

Fable III - Molyneux aggódik

|

Molyneux elkezdte a szokásos őrjöngését Fable témában.

Hirdetés

A legújabb Twitter bejegyzés szerint Molyneux kicsit aggódik a Fable 3 első harminc perce miatt. Hogy miért? Mert ennyi idő elteltével nincs harc.

Készüljünk fel rá, hogy ilyen és ehhez hasonló bejegyzések tömege érkezik még az alkotótól, mert a Fable 3 igazán szívügye, mint ahogy anno a Fable 2 is az volt, és hát ő aztán mindent megtesz, hogy mindneki elégedett legyen. A Twitter bejegyzés felkéri a népeket, hogy véleményt mondjanak, szóval ne habozzatok Ti sem közölni vajh marhaság-e, hogy fél órán át nincs harc, vagy éppenséggel zseniális, esetleg majd meglátjuk, mert hát mást nem közölt Molyneux csak annyit, hogy ugye harc nincs. Nem is tudom, lepkéket kergetni 30 percig uncsi, viszont nem feltétlen az az ideális kezdés, ha halomra mészárolunk mindenkit, aki szembejön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)