Hirdetés

Facebook - furcsa tények a közösségi rendszerről

|

Akarva, akaratlanul mindenki életének részévé válik a Facebook, ha aktívan éli számítógépes életét.

Hirdetés

A Facebook iroda egykori kifestőjét épp milliomossá tevő közösségi rendszer (hét éve az első irodát kifestő David Choenak részvényekkel fizettek, amelyek ma szerény 200 millió dollárt érnek) használata közben nem is veszünk észre megannyi furcsaságot és érdekességet.

A Pew Research Center's Internet & American Life Project kutatói úgy döntöttek,  egy telefonos felmérés segítségével többet tudnak meg az emberek Facebook használati szokásairól. Olyan tények derültek ki, mint például az, hogy a képzettebb embereknek sokszínűbb az ismerősi köre, vagy szinte senki sem használja a Poke (megbököm) gombot. A felmérésben még további 15 érdekes tény is napvilágot látott, amelyeket testvéroldalunk, a PC World cikkében olvashattok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)