Hirdetés

Facebook nélkül az amerikai fiatalok negyede bukná emberi kapcsolatait

|

Tetszik, vagy nem, a Facebook a mindennapi élet szerves része. De mi lenne az emberekkel, ha hirtelen nem lenne többé?

Hirdetés

A kérdés költői, nem feltétlen azt a célt szolgálja, hogy az elzárkózók cinikus megjegyzéseket tegyenek. Mert akárhogyan nézzük, a Facebook jelenleg ott van az emberek életének jelentős részében, akiknek a többsége örül ennek. Könnyedén tarthatja a kapcsolatot a barátokkal távolabbi rokonokkal, nem kell e-mailben fotókat küldözgetni az újszülött csemetéről, vagy a legfrissebb élményekről. Természetesen tudjuk, hogy sokan vannak, akik soha nem regisztráltak, és nem is fognak, mert fúj, ez csak egy trendi marhaság, ami idővel kikopik. Most azonban nem is ez a lényeg, hanem egy megdöbbentő eredménnyel járó kutatás, mely szerint az amerikai fiatalok 18 százaléka simán elbukná a barátait, ismerőseit, ha a Facebook nem lenne többé. Bővebben minderről a PCWorld vonatkozó cikkében olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)