Hirdetés

Ma jönnek az új reakciógombok Facebookra

|

A mai naptól nem csak Like-olhatunk, de kifejezhetjük azt is, ha valamit szeretünk, viccesnek találunk, meglepődünk rajta, esetleg szomorúak vagy dühösek vagyunk miatta.

Hirdetés

BIGLÁJK. GIGALÁJK. A lájk most a részvét jele. XDDD. Hány kommentben láttuk ezeket a szavakat, mondatokat, kifejezéseket... Ennek viszont hamarosan vége.

A Facebook több mint egy éve kezdte tesztelni a reakciókat, hogy megoldja azok problémáját, akik a posztokat nem csak tetszikelni (ez még talán a lájkolásnál is hülyébben hangzik, de engedjük a el a problémát), szeretnék, hanem kimutatni, ha valamit egyenesen imádnak, nagyon viccesnek találnak, leesik az álluk tőle, esetleg szomorúak miatta, vagy inkább bosszúsak. A Like (Tetszik), a Love (Imádom), a Haha (Vicces), a Wow (Hűha), a Sad (Szomorú) és az Angry (Dühítő) gombokat asztali gépről úgy érhetjük el, hogy rávisszük az egeret a Like gombra, mobilról pedig úgy, ha hosszan nyomva tartjuk a gombot.

Introducing Reactions from Facebook on Vimeo.

Bár a funkció jelen pillanatban még nem mindenkinek elérhető, a Facebook ígérete szerint órák kérdése, és a világ minden pontján használható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)