Hirdetés

FaceBreaker: a könnyűsúlyú boxprogram

|

Az Electronic Arts a Fight Night széria után egészen más nézőpontból közelíti meg a boxot - jönnek a mókás összecsapások.

Hirdetés

Ha emlékeztek, nem is olyan régen bezárta kapuit a népszerű Fight Night szériáról ismert EA Chicago - a legfrisseb hírek szerint azonban így sem maradunk EA Sportos boxjáték nélkül a jövőben. A Facebreaker egy kicsit más szempontból közelíti meg ezt a nemes sportot, a vizuális világot a Ready 2 Rumble Boxing és a Team Fortress 2 sajátos elegyeként álmodták meg a fejlesztők. A licencelt sportolók helyett ezúttal kitalált figurák lépnek a ringbe, többek között Romeo, a latin szerető, és Molotov, a túlméretezett orosz robbantásszakértő osztja majd a pofonokat. Karakterünk ábrázatát a Tiger Woods játékokból ismert rendkívül részletes szerkesztőprogram segítségével alkothatjuk meg, hogy aztán a valós idejű arc deformációnak köszönhetűen néhány perc után már mi magunk se ismerjünk rá. Részletesebb információk a PlayStation 3, Xbox 360 és Wii platformokra érkező játékról az elkövetkezendő hetekben várhatók.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)