Hirdetés

Fact check: tényleg ingyen újratöltheted a KFC-s kosaradat, ha megettél belőle mindent egy óra alatt?

|

Az üdítővel nyilván működik a dolog, de mi a helyzet a csirkés kosárral? Egy TikTok-trend szerint bár nem reklámozza a KFC, azt is újra lehet tölteni.

Hirdetés

Valószínűleg ti is láttatok már olyan megdöbbentőnek tűnő, de teljesen egyértelműen kamu videókat a TikTokon, mint például az a temérdek tartalomgyártónál megfordult trend, ami azt hivatott bemutatni, hogy a gyorséttermekben az üdítővásárlás egy óriási átverés, mivel a kis, közepes és nagy italok dobozába is pontosan ugyanannyi folyadék fér el. Ennél egy fokkal trükkösebb volt az a tiktoker, aki a fél világgal elhitette pár hónapja, hogy létezik egy titkos KFC akció. 

Alan Farrell videójában azt próbálta meg bebizonyítani, hogy egy kevesek által ismert KFC-s kedvezmény értelmében ha valaki egy órán belül megeszi az összes csirkét, amit a KFC-s kosarában kapott, majd a kosárral visszaballag a pulthoz, akkor a dolgozók újra megtöltik neki azt. Magyarán étel esetében is létezik az étteremben olyan utántöltés, mint az üdítőknél - a KFC-ben ugyebár egyféle papírpoharat lehet vásárolni, és azt akárhányszor újra megöltheti az ember az italautomatáknál. 

Hirdetés

Az alábbi videóban az látható, hogy Alan Farrell rendel a KFC-ben egy nyolc csirkerészes kosarat, majd miután megette az ételt, visszasétál a kasszához és kéri az "utántöltést". A pultban dolgozó hölgy pedig úgy tesz, mintha ez egy kevesek által ismert, de valójában teljesen életképes megoldás lenne, egyfajta nagy "KFC-titok", és annak rendje s módja szerint újra tölti a papírkosarat. 

@itsallenferrell

KFC Bucket Refill Policy?? 😎🍗

♬ Classical Music - Classical Music

A videó hatalmasat ment a TikTokon (jelenleg már közel 29 milliós nézettségnél jár), így maga a KFC is úgy érezte, reagálnia kell minderre valamit. A helyzet ugyanis az, hogy a videó természetesen egy ordas nagy kamu, egyetlen KFC étteremben sincs olyan akció, hogy ingyen újratöltik az ember kosarát, ha 60 percen belül megeszi az abban rendelt ételt. 

Két nappal az ominózus videó publikálása után a hivatalos KFC Twitter/X-oldalon megjelent az alábbi poszt, melyben a csirkés étteremlánc mindenkivel közölte a szomorú tényt, nem létezik az újratöltős akció. Ugyanakkor nem mulasztották el az alkalmat a promózásra sem, hozzátették ugyanis, hogy a KFC mobiltelefonos appján 10 dollár kedvezmény jár minden kosárra. 

Kijelenthetjük tehát, hogy ezúttal végtelenül egyszerű a megfejtés, a TikTokon hatalmasat teljesítő KFC-s akció igazából hazugság.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)