Hirdetés

Faith and a .45 - Feltartóztatva a Watchmen játék miatt

|

A Faith and a .45 fejlesztéseit leállították, de nem a korábban közölt kiadói érdektelenség miatt. Fontosabb a Watchmen.

Hirdetés

Korábban már cikkeztünk a Faith and a .45 munkálatainak befagyasztásáról, melynek hátterében a beszámolók szerint kiadói érdektelenség állt. Ezt a legfrissebb Deadline Games hírek megcáfolták a mai nap folyamán, az 1920-as válságot kooperatív játékmódban feldolgozó lövöldözős produktumért már komolyan érdeklődik egy megnevezetlen kiadó, csak idő kérdése, míg a dániai fejlesztők tudtunkra hozzák támogatójuk kilétét. A jegelés hátterében a Watchmen: The End is Nigh prioritást élvező fejlesztései találhatók, az asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre kihegyezett játék megjelenése márciusban esedékes, a mozifilmmel párhuzamosan. A Deadline Games vezérigazgatója nem tett említést a Watchmen: The End is Nigh jelenlegi készültségi állapotáról vagy elmaradásokról. Ennek ellenére jogosan felmerülhet bennünk a gyanú, hogy megcsúsztak valahol.

faith.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)