Hirdetés

Faith and a .45 - Itt már csak a hit segíthet?

|

A Total Overdose-t is fejlesztő Deadline Games kénytelen bizonytalan időre jégverembe tenni Bonnie és Clyde utánzatát.

Hirdetés

Ruby, a csinos vöröske, és szerelme, Luke kalandjait követhetnénk végig az Egyesült Államokban a Nagy Gazdasági Világválság (1929-1939) idején. A kooperatív játékmenetre kihegyezett céllövölde történetét amolyan road movie formájában tervezik elmesélni a srácok. A Faith and a .45 PC-n, PS3-on és X360-on látna napvilágot, ha sikerült volna kiadót találni. Sajnos még nem sikerült, így a Watchmen mozifilm játékadaptációja révén munkanélkülinek nem nevezhető srácok egyelőre nem törlik, csak pihentetik a projektet. Még mindig bizakodnak, hogy akad valahol a nagyvilágban egy olyan kiadó, amelyik a válság idején adna ki egy válság idején játszódó játékot.

faith.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)