Hirdetés

Fall Guys és Wasteland 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Forráspont közelében vagyunk már ebben a melegben, de lelki szemeink előtt már felsejlik egy távoli, havas táj. Még jó, hogy erre a célra is van játék, nem egy.

Hirdetés

Ha épp nincs módunkban elutazni, akkor orkok és elfek, az atomháború kannibalizmusra fanyalodott túlélői, a Marvel univerzum szuperhősei, antropomorph állatok, harcedzett veteránok és tülekedő tarkababok társaságában töltjük a pihenőidőt. Kinek mihez van az adott pillanatban kedve.

Hirdetés

HP - Elutazom a hétvégén, tehát maximum valami mobilos játék jöhet szóba, de nagyon nehéz szívvel hagyom itt a Wasteland 3-at, ami az első órája alapján magával ragadó élménynek ígérkezik, kár, hogy konzolon elszomorító a látványvilága. Ezzel együtt alig várom, hogy nekiessek mélyebben, mert tényleg nagyon megtetszett a hangulata, és a nehézségi szintezés is kiváló, mivel a magamfajta rookie is kap esélyt. Na majd meglátjuk 1-2 hét múlva, merre taszigál a játék, egyelőre nagyon bejön.

Paca - Nem tudok nyerni a Fall Guysban, és amikor a streamben az én fiókomat használva játszottunk, Kaci pedig kétszer is nyert, nem kaptam meg az ezért járó koronákat. Szerintem átok ül rajtam, de ha TimTheTatmannek összejött, nekem is össze fog. Ha meg nem, megy tovább a WoW, a Shadowlands megjelenéséig be kellene hoznom némi (3-4 kiegészítőnyi) lemaradást.

Csirke - Megérkeztek a Marvel Comics szuperhősei a Fortnite-ba, így nem is kérdés, mivel telnek majd a hétvége játékkal töltött órái. Rozsomák bizony nem oldja fel saját magát. 

Szabi - A PC-m ősöreg szerkezet, a PS4-em pedig újabban vacakol, tehát itt állok felszerelés nélkül az őszi megjelenés cunami előtt. Amíg megpróbálok valami áthidaló megoldást találni, addig szépen csiszolgatom a kampányaimat D&D-ben, igyekszem minél izgalmasabb és fordulatosabb küldetésekkel előállni a csapataimnak.

Kivi - Pörgetem tovább a Modern Warfare multiplayert, néha pedig levezetek egy-egy Warzone-meccsel. Elkezdődött a Games of Summer esemény, és zajlik a dupla XP hétvége is, így megpróbálok minél több Battle Pass szintet lépni.

Hunter - A hétvége nagy részében a World of Warcraft: Shadowlands bétát fogom nyúzni. Így durván egy hónappal a pre-patch megjelenése előtt jó lenne kitalálni végre, hogy melyik kasztot fogom játszani. A terv az, hogy végigzongorázom mindet, meglátom, hogy melyik hogyan fog működni a kiegészítőben, és igyekszem megtalálni azt a kaszt/specializáció párost, amit magaménak érezhetek a következő két évre (és nem mage, hunter vagy warlock, mert ezekkel nyomom az ipart a vanilla óta).

Szada - Az egyik legjobban várt projekt számomra a magyar fejlesztőcsapatnál formálódó Chicken Police, amelyhez most érkezett egy demó a Steamen, szóval erre fogok rárepülni szabadidőmben. Van magyar felirat is, tehát aki azon szokott dohogni, hogy magyarok által készített játékokban miért nincs magyar nyelv, kivételesen megnyugodhat.

Chava - Tele van már a hócipőm a tikkasztó hőséggel, ezért örömmel látok neki a Tell Me Why első fejezetének, amely meseszép alaszkai tájképeivel egy pillanat alatt levett a lábamról. Miután végeztem az ikrekkel, átteszem a székhelyem a Wasteland 3 ugyancsak hóborította Coloradójába. Már a béta is tetszett, de azóta csak javult a második részt minden tekintetben lepipáló szerepjáték.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)