Hirdetés

Fallen Earth - megjelenés szeptemberben

|

A szerencsések már elég sok tapasztalatot szerezhettek a Fallen Earth jelenleg is futó bétája alatt.

Hirdetés

Szerencsére hamarosan minden érdeklődő elmerülhet a posztapokaliptikus MMOFPS, a Fallen Earth világában. 

Szeptember 9 lesz a napja annak, amikor a digitális terjesztési csatornákon keresztül, illetve a boltokban, dobozos formában is megjelenik majd a játék, amely az FPS-ek tulajdonságait kombinálja stratégiával és karakter-fejlődéssel. A játék erősen craft orientált - a játékban található tárgyak szinte mindegyikét craftolással kell/lehet előállítani.

A Grand Canyonban és környékén játszódó posztapokaliptikus játékban az emberiség a túlélésért küzd, szembe kell néznie a lerombolt világ, és a furcsa mutánsok kihívásaival.

Jessica Orr, a Fallen Earth termékmenedzsere szerint - "Valami olyasmit akartunk létrehozni, ami jelenleg nincs a piacon, ami élvezetes, amibe belefelejtkeznek a játékosok."

Aktív béta-teszterként annyit elárulhatok, hogy valóban különbözik minden eddigi MMO élménytől. A többit megtudhatjátok szeptember 9 után.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)