Hirdetés

Fallen Earth - rendhagyó marketing meeting trailer

|

Érdekes játék a poszt-apokaliptikus Fallen Earth. Nemcsak túlélni kell benne, de újra kell teremteni a társadalmat is.

Hirdetés

A világ romjain létrejött új társadalomnak emberekre van szüksége, akik mindenféle holmit legyártanak - craftolni sokat kell a  Fallen Earthben, lévén szinte mindenhez craftolás útján juthatunk.

Hiszen hogyan is nézne ki egy olyan világ, amely majdnem elpusztult, aztán meg ott vannak a vendorok, akik árulnak mindenfélét, mi szem-szájnak ingere. Hát itt nincs ilyen - gyűjtögetni kell és mindent magunknak kell craftolni szinte.

A Fallen Earth nagyon ígéretes játék, teljesen egyedi a hasonló MMO-k tengerében, amely lehet előnye is és hátránya is. MIndenesetre egy kis kedvcsinálónak íme egy rendhagyó marketing meeting Fallen Earth módra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)