Hirdetés

Fallout 3 - a 2018/05-ös GameStar teljes játéka

|

Eddig kimaradt minden idők egyik legjobb poszt-apokaliptikus játéka? Többé nincs kifogás!

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Fallout 3-at, a Bethesda Game Studios szerepjátékát, amiben az atomháború következtébe elpusztult világban kell túlélnünk.

Hirdetés

A történet szerint hősünk a legendás 101-es Vault lakója, aki apja rejtélyes eltűnése után merészkedik ki a felszínre, ahol csak az egykori civilizáció romjain túlélni próbáló maréknyi embert talál. Útja során olyan helyekre jut majd el, mint a fel nem robbant atombomba köré felépített város (hogy mi?!), Megaton, vagy a környék legnagyobb városa, az egykori anyahajóban felhúzott Rivet City, útközben pedig természetesen nemcsak békés túlélőkkel, hanem veszélyes bandákkal, fertőzött állatokkal és szupermutánsokkal is találkozik majd.

Az ütős sztori mellé természetesen kapunk egy nagyon részletes karakterfejlesztési rendszert, a különböző attribútumaink pedig alapvetően befolyásolják, hogy hogyan teljesíthetünk bizonyos küldetéseket. Az FPS és TPS nézetből is játszható játék egyébként is szórakoztató harcrendszerét a V.A.T.S. teszi még izgalmasabbá, amivel megállíthatjuk az időt és becélozhatjuk az ellenfelek különböző végtagjait. Persze nemcsak nekik fájhat a lábuk, a miénk is eltörhet, vagy összeszedhetünk egy jó kis sugárfertőzést kalandozás közben.

Bár a Wasteland veszélyes, a Fallout 3 gépigénye nem kifejezetten brutális. A futtatáshoz legalább Windows XP operációs rendszerre, egy 2,4GHz-es processzorra, 2GB RAM-ra és 7GB szabad helyre lesz szükségetek. A Bethesda legendás játéka már nem egy mai darab, de a hála a különböző modoknak még mindig remekül néz ki. A héten készítünk is erről egy videót, figyelgessétek majd a YouTube csatornánkat!

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/05-ös számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. Emellett egy másik meglepetéssel is készülünk a héten, úgyhogy mindenképp figyeljétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)