Hirdetés

Fallout 3 - nem lesz demo!

|

Matt Grandstaff, a Bethesda Softworks alkalmazottja egy fórumhozzászólásban elárulta, nem lesz Fallout 3 demo.

Hirdetés

Matt elmondta, hogy ugyan ő maga is szokott demokkal játszani, de ez még nem jelenti azt, hogy bármilyen játékból könnyen lehet készíteni. Példaként felhozta a Madden sorozatot, ahol elég kivágni néhány csapatot és pályát, és a Guitar Hero III-at, ahol három-négy számot kiválasztva máris a gamerek elé lehet tárni a kipróbálható verziót. A Fallout 3 összetett világa esetében azonban sokkal nehezebb a helyzet: nem lehet éles határvonalat meghúzni úgy, hogy az ne csorbítaná a játékélményt. Hogyan is nézne ki az, ha az egyik ház sarkánál elvágnák a térképet, és ott véget érne a bejárható világ? A Bethesda tehát biztosan nem fog Fallout 3 demot kiadni, az így felszabadult időt inkább teljes egészében a fejlesztésre fordítják.

 

 

fallout.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)