Hirdetés

Fallout 3 - Sugárzó rajzok

|

A 2008-as év egyik leginkább várt játéka a kultikus Fallout sorozat új epizódja, mely a Behtesda műhelyében készül.

Hirdetés

Megdöbbentő, hogy már egy teljes évtized eltelt azóta, hogy először hangzott el Ron Pearlman (A rózsa neve, Alien 4 - Resurrection, Hellboy) tolmácsolásában a szállóigévé vált mondat: „War. War never changes."
A játékért felelős Black Isle már a múlté, s az atyjának tekinthető Tim Cain is hosszabb hallgatásra kényszerült saját fejlesztőcége, a Troika Games (Arcanum, The Temple of Elemental Evil, Vampire: Bloodlines) szomorú elmúlása után.
A tény, hogy az Elder Scrolls sorozatot pátyolgató Bethesda készítheti el a harmadik részt, komoly felzúdulást keltett a keményvonalas rajongók körében.
A eddig meglebegtetett képek, rajzok, festmények, s a rövid videó elegendőnek bizonyult a fanyalgók egy részének megnyugtatására, ám továbbra sem csitul a fejlesztés körüli hisztéria, mivel senki sem szeretne egy átrajzolt Oblivion-t kapni régi kedvence helyett.

 

 


 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)