Hirdetés

Fallout 3: The Pitt trailer

|

A Fallout 3 második DLC-je sajátos atmoszférájával és már-már horrorba hajló megoldásaival szeretne levenni a lábunkról.

Hirdetés

Pittsburgh egykor "tiszta és gyönyörű" - na persze, pont egy iparváros - március 24-én beírja magát a történelembe, hiszen azon a jeles napon kerül fel a Fallout univerzum térképére. A rádióban hallgatható Ink Spots számok közé befurakodott üzenet hatására dönthetünk majd úgy, hogy nyakunkba vesszük a világot és meg sem állunk a The Pitt-nek becézgetett pöcegödörig. Persze előtte még összedugjuk a fejünket egy szökött rabszolgával, aki elmeséli, hogy az állítólagos fosztogatók állítólagos főnöke a mutációt okozó vírus ellenanyagának birtokában van, állítólag.

f3pitt-gstv.jpg


Irány a legközelebbi metró, aztán már csak azt kell eldöntenünk, hogy minden különösebb finomság nélkül puskavégre kapunk mindent két-, négy-, vagy többlábút, ami felbukkan a közelünkben, vagy rabszolgának álcázzuk magunkat, és fogcsikorgatva viseljük az ütlegeléseket, miközben válogatott kínzási módszereket találunk ki gyanútlan fogvatartóink számára.
A Fallout 3 második DLC-je PC-re és X360-ra lesz letölthető 800 MS pontért, ill. 10 dollárért.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)