Hirdetés

Fallout 4 - a Twitch-en is rekordot döntött

|

A Twitch közössége minden nagyobb játék megjelenésekor felbolydul, de egy cím sem érdekelt még annyi embert, mint a Fallout 4.

Hirdetés

A Bethesda sorra jelenti be a rekordokat, és bár nem mindenki elégedett maradéktalanul a Fallout 4-gyel, az eladási mutatók egyre magasabbra kúsznak.

Miután a Fallout 4 megdöntötte a Steam legtöbb játékos egy időben rekordját (ha nem számoljuk a Valve által kiadott játékokat), most egy újabb címet tudhat magáénak, méghozzá a "Twitch-en legtöbbet nézettt játék megjelenéskor" rekordját. Bár pontos számokat nem árultak el, az biztos, hogy több mint 240 ezer embert érdekelt a tartalom.

A kiadó már több mint 12 millió példányt adott el a játékból (ez minden bizonnyal a viszonteladóknak, és nem a játékosoknak értékesített példányokra vonatkozik) és a Pip-Boy társalkalmazás is az App Store élére kúszott fel, így a kiadónak bőven van mit a tejbe aprítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)