Hirdetés

Fallout 4, Call of Duty: Black Ops III - 2015. novemberi játékmegjelenések

|

Rengeteg játékot kiemelhetnénk: novemberben jön a Need for Speed, a Rise of the Tomb Raider, a Star Wars Battlefront, a StarCraft II: Legacy of the Void, és az Assassin's Creed Syndicate PC-s változata is. Egy utolsó nagy hajrá karácsony előtt.

Hirdetés

Lehet, hogy októberben kaptuk a legtöbb játékot, de novemberre tömörült az őszi szezon összes fontosabb megjelenése. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a Fallout 4 és a Call of Duty: Black Ops III a hónap két legtöbbek által várt játéka, de szorosan mellettük van a Star Wars Battlefront is. A Halo 5: Guardians után még egy Xbox-exkluzív maradt hátra az évben, a Rise of the Tomb Raider, és a StarCraft II: Legacy of the Void is segít, hogy november 10-én felrobbanjanak a kasszák. December már csak szimpla levezetés lesz, így is bőven van miből válogatnunk a karácsonyi listára. Lássuk, mit hoz az elkövetkezendő 30 nap.

Sonic: Lost World - november 2. - PC

A Sonic: Lost World - abban a formájában, ahogy PC-re is jön - nem tudta hozni a korábbi játékok által képviselt színvonalat, irányítása és karakterei miatt a kritikusok erős közepesre értékelték. Ki tudja, mi okból, de SEGA úgy döntött, november 2-án kiadja a 2013-ban megjelent játékot PC-re is, de nem csak szimplán átportolja: a Lost World 60 fps-sel, HD felbontással, gamepad és billentyűzet támogatással, illetve a steames megjelenéssel járó minden extrával együtt jön. Ha nagyon Sonic-hiányotok van, nézzetek rá, de ha nagyok az elvárásaitok, várjatok inkább a következőre.

Anno 2205 - november 3. - PC [Előrendelés]

Az Anno sorozat továbbra is sikeres, idén, az Anno 2205-tel a nem olyan távoli jövőből az egészen távoliba utazunk. Meghódítjuk a Földet, hatalmas városokat, jól termelő rendszert alakítunk ki, de ha hosszú távon életben akarjuk tartani a lakosságot, kénytelenek leszünk az űrbe menni, kibányászni azt a helium-3 nevű izotópot, ami csak a Holdon található meg. Itt szintén ki kell építenünk egy működő üzemet, és egyszerre kell menedzselnünk a földiekkel. Nem lesz egyszerű feladat, de épp ez az izgalmas benne.

Need for Speed - november 5. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Egy év kihagyás után a Ghost Games visszahozza a Need for Speed sorozatot, és végre ahelyett, hogy kétségbeesetten próbálná kitalálni, milyen irányba vigye, meghallgatva a rajongók könyörgéseit a modern aranykort idézi fel - az Undergroundok, a Carbon és az első Most Wanted időszakát. Az új Need for Speedben tuningolhatjuk autóinkat, majd nekivághatunk az éjszakának, hogy meghódítsuk Ventura Bay utcáit, és felhívjuk magunkra az ikonok (köztük Ken Block) figyelmét. Nagyon jól és nagyon rosszul is elsülhet, reméljük, az előbbi jön össze. 

Call of Duty: Black Ops III - november 6. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

A Call of Duty sorozat idei része nagyon sok szempontból érdekes. Egyrészt az egyik közönségkedvenc, a Black Ops alsorozat tér vissza, másrészt kooperatívan játszhatjuk végig a teljes kampányt, nem utolsósorban pedig kapunk egy teljes értékű zombis sztorit, nem beszélve az újításokkal teli multiplayerről. A Treyarch-nak rengeteg ideje volt, hogy a Black Ops III mindhárom darabját tökéletesítse, és a béta alapján a multival nem lesz gond - a másik két mód még kérdéses. Mi bízunk a srácokban.

The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure - november 6. - PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U

November 6-án kerül mozikba a The Peanuts Movie az Egyesült Államokban, és ezzel összehangolva érkezik egy játék is, melyben Snoopyt irányítva kell megtalálnunk Charlie Brownt. Ha találunk magunk mellé valakit, a másik játékos Woodstock szerepét veheti át. Aranyos oldalnézetes platformer, és ennyi bőven elég.

The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut - november 6. - PC

A NeocoreGames srácai egy ideje ígérgetik már, hogy összefoglalják és javításokkal, újdonságokkal együtt, egy csomagban újra kiadják a Van Helsing trilógiát, de mindig beszorult valami a gépezetbe. Most viszont már teljesen, tökre komolyan biztos, hogy pénteken megjelenik a Final Cut, és mindenki jól jár vele: akinek egyik játék sincs meg, kedvezményesen juthat több tíz órányi szórakozáshoz, akinek bármelyik megvan, akciósan szerezheti be a többit, aki pedig mindhárommal rendelkezik, ingyen letöltheti, és még extrákat is kap. 

Rise of the Tomb Raider - november 10. - Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

Örülünk, hogy folytatódik a Tomb Raider sorozat, de fáj a szívünk, hogy egyelőre csak a Microsoft konzoljain. Keseregtünk már emiatt eleget, úgyhogy most inkább ne menjünk bele ennél mélyebben, nem sírhely ez. A lényeg, hogy az előző játékban megedződött Lara a Rise of the Tomb Raiderben már tapasztalatokkal teli, felkészülten indul kalandozni, és a játék nevéhez hűen tényleges sírokat is fosztogat. Röviden összefoglalva, olyan lesz, mint a két évvel ezelőtti rész, csak több, szebb, jobb, izgalmasabb, tartalmasabb. 

Fallout 4 - november 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Kevés bemutatást igényel a Fallout 4 is, ami a Black Ops III-mal verseng az "év legjobban várt játéka" címért. Amikor bejelentették, felrobbant az internet, a Pip-Boy Edition kiadást olyannyira szétkapkodták, hogy a Bethesda nem tud már többet gyártatni, és nincs a netnek olyan pontja, ahol ne találnánk lelkes rajongókat. A Fallout sorozat negyedik számozott epizódjában a 2287-es, retro-futurisztikus Bostont és környékét kell feltérképeznünk, gyűjtögetnünk, építgetnünk, megpróbálni minél tovább életben maradni a kegyetlen és veszélyes Wastelanden. Ha ez nem lesz jó, akkor semmi.

StarCraft II: Legacy of the Void - november 10. - PC, Mac [Előrendelés]

Megannyi év után megérkezik végre a StarCraft II harmadik darabja, amiben a Protossok népe felett vehetjük át az uralmat. A középpontban most Artanis áll, a főellenség pedig Amon lesz. Ki az egyjátékos kampány, ki a többjátékos mód miatt várja, és reméljük, mindkét csoport jól fog szórakozni.

Rodea: The Sky Soldier - november 13. - Wii, Wii U

Érdekes, hogy ebben a hónapban nem jön új JRPG, csupán egy külső nézetes platformert kapunk az eredetileg keleti piacra szánt játékok közül. A Rodea the Sky Soldier ráadásul azért is kakukktojás, mert Wii-re is megjelenik, sőt, az első néhány Wii U-s példány mellé a Wii-s is ajándékba jár. A játékban egyébként repkedve gyűjtögethetünk csillagokat és harcolhatunk robotokkal.

Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends - november 17. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U

A Little Orbit nem verte nagydobra, hogy készül a következő Kung Fu Panda játék, de néhány dolgot azért tudunk róla (a megjelenési dátum és a platformok mellett). A Showdown of Legendary Legends egy verekedős cucc, amiben a Kung Fu Panda franchise 24 karakterét ereszthetjük egymásnak különböző játékmódokban. Online és offline többjátékos mód is lesz benne, meg minden, ami kell. 

The Crew: Wild Run - november 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Ubisoft legutóbbi autóversenyes próbálkozása nem lett kiemelkedő, de ahhoz azért elég jó volt, hogy legyen értelme egy kiegészítővel nem csak bővíteni, de jócskán javítani is rajta. Az alapjátékkal együtt is kapható Wild Run grafikai javulást hoz (ez egyébként egy patch formájában jön, tehát azok is megkapják, akik csak az alapjátékkal rendelkeznek), illetve új járműveket (motorokat, dragstereket stb.) vezethetünk, és részt vehetünk a The Summit nevű bajnokságon, miközben új időjárási tényezők befolyásolhatják teljesítményünket. A Wild Run az lehet a The Crew-nak, ami a The Taken King a Destinynek, kíváncsian várjuk, fellendíti-e a játékot vagy sem.

Deadpool - november 17. - PlayStation 4, Xbox One 

A Deadpool játék jelenlegi generációs konzolokra is megjelenik, ami már csak a közelgő film miatt is jó hír. Ugyanakkor amiatt aggódunk, hogy egyrészt az Activision a bejelentés óta egy szót se szólt róla, másrészt grafikai vagy egyéb javulást nem ígértek, az új kiadás csak annyival lesz több a korábbinál, hogy eleve tartalmazza a két megjelent DLC-t (azaz 2 pályát és 2 jelmezt). A Prototype játékok szörnyű esete miatt van okunk kételkedni abban, hogy itt minden rendben lesz, várjátok meg a teszteket, mielőtt lecsaptok rá.

Game of Thrones: Episode 6 - november 17. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One

A Game of Thrones játéksorozat utolsó előtti része pont olyan lett, mint a filmsorozat évadainak utolsó előtti részei, úgyhogy nagyon izgatottan várjuk, mi maradt a fináléra. A sztorival kapcsolatban akármit is mondanánk, az spoilernek számítana, úgyhogy csak írjátok fel a dátumot. Mivel a részhez kapcsolódó beharangozó videó még nincs kész, álljon itt az, amiben a tévés szereplőkkel beszélgetnek, akik egyébként sorozatbeli karaktereiket szinkronizálják a játékban.

Hard West - november 18. - PC

A Hard Westet leginkább úgy lehetne összefoglalni, mint a fantasy elemekkel felturbózott vadnyugati XCOM. Válogathatunk a játszható karakterek közül, körökre osztott harcokban vehetünk részt, döntéseket hozhatunk, amik hatással lesznek a végkimenetelre. Érdekes projekt, nézzétek meg.

Assassin's Creed: Syndicate - november 19. - PC [Előrendelés]

Októberben megkaptuk konzolokra, novemberben pedig PC-re is megérkezik az Assassin's Creed: Syndicate. A Unity minden változata erősen problémás volt, de a PC-snek ebből is több jutott, úgyhogy egyáltalán nem baj, hogy a Ubisoft hagyott még egy kis időt a tökéletesítésre. A játékot magát egyébként a legtöbben dícsérik, sokak szerint az AC 2 óta nem volt ilyen jó az élmény, és ezzel a kijelentéssel azért nem dobálózik az ember csak úgy, felelőtlenül.

Star Wars Battlefront - november 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A béta előtt nagyon vártuk a játékot, a béta után meg még annál is jobban. Persze embere válogatja, van, akinek csalódás volt és nem adta el számára Star Wars a hangulat, illetve van, aki abszolút beleélte magát a hothi ütközetbe és alig várja, hogy visszatérhessen. Csak a Battlefront egy kis szeletét láthattuk eddig, kár lenne pusztán az alapján megítélni, de persze nem való mindenkinek, ezt is tudjuk és megértjük. Elég, ha 13 millióan megveszik négy hónapon belül, és az EA már boldog.

Mario Tennis: Ultra Smash - november 20. - Wii U [Előrendelés]

A Wii U tulajok nemrég kaptak egy adagot Marióból a Super Mario Makerrel, de máris itt a következő, a Mario Tennis sorozat folytatása. Az Ultra Smash alapvetően ugyanolyan, mint az eddigiek, de új játékmódokkal bővítették. Mókásnak tűnik, és épp azt tudja, amit ígér, ha szeretnétek Nintendo-karakterekkel teniszezni, ez a tökéletes választás számotokra.

Bloodborne Game of the Year Edition - november 25. - PlayStation 4 [Előrendelés]

A hónapot a Bloodborne Game of the Year Edition kiadása zárja, ami az alapjátékon túl magában foglalja a The Old Hunters DLC-t is. A kettőt együtt kedvezményes áron kaphatjátok meg, és mivel az év egyik legjobb játékáról van szó, mellélőni nem fogtok vele.

2015. decemberi játékmegjelenések

Rainbow Six: Siege - december 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Just Cause 3 - december 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Xenoblade Chronicles X - december 4. - Wii U [Előrendelés]

The Sims 4: Get Together - december 8. - PC, Mac [Előrendelés]

RollerCoaster Tycoon World - december 10. - PC

Among the Sleep - december 10. - PlayStation 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)