Hirdetés

Fallout 4, Diablo IV és Cyberpunk 2077 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Posztapokaliptikus, dark fantasy és disztópikus kalandokban merülünk el a következő napokban.

Hirdetés

Tartalomgyártás szempontjából nem túl szerencsés a nyár közepi időszak, de alighanem mindannyiunkra ráfér egy kis szusszanás, és hogy végre lehetőségünk nyíljon azokkal a címekkel is foglalkozni, amelyeknek korábban más elfoglaltság okán nem szentelhettünk elég figyelmet, vagy pusztán csak újrajátszanánk őket.

HP - Nyilván Diablo IV, Csirke segített a kampány végét lenyomni, mert nincs már nekem időm szenvedni, ugyanakkor most az Arcade Paradise is hívogat a maga bárgyú humorával és nosztalgia cukorkáival. Csak idő, az kellene még valahogy több.

Paca - Végre egy kicsit leült a játékipar, úgyhogy van időm elmaradásokat pótolni, de nyilván minden időt elvisz majd a Diablo IV. Meg hát nyilván kipróbálom a Barbie-autókat a Forza Horizon 5-ben, mindig örülök, ha van okom és lehetőségem visszatérni valami miatt hozzá.

mazur - Sajnos mostanában nagyon nincs időm játszani, mert diablóznom kell.

Hirdetés

Kaci - Vészesen közeledik a kutyasulis vizsga, és egyelőre nem vagyok túl magabiztos, úgyhogy a hétvégén játékba csomagolt kiképzés vár az ebre. Hihetetlenül okos kutyát fogtunk ki, szóval nem benne, inkább a saját képességeimben kételkedem.

Dawe - Jelentem, a Fallout 4 replay value tekintetében kiváló, így folytatom a Boston környéki pusztulat újbóli felfedezését, amit ajánlok mindenkinek, mert még csak úgy 15 százalék környékén járok, de már így is több olyan dologgal találkoztam, amivel korábban még sosem. Nemrég pedig sikerült kevesebb mint egy fél pizza áráért behúzni a Worms W.M.D.-t, így felelevenítem a jó kis gimis hot seat meccsek hangulatát banánbombákkal, betonszamarakkal és a többivel.

Zs - Tegnap az egér tisztogatása közben sikerült kattintanom párat, amire végzetszerűen megnyílt a játékokat tartalmazó mappám, a lista tetején az eredeti Call of Dutyval. Ha ez nem üzenet, akkor semmi sem az, tehát engedelmeskednem kell A Hívásnak. 

Hunter - A Diablo Immortal bejelentések hatására újra letöltöttem a klienst, ideje kicsit rendbe szednem a Sorcereremet, és befejeznem a Templaromat. Meg akarom látogatni az új kontinenst, kísérletezni az új harcmodorokkal, és lazítani egy kicsit. A hétvégére most elteszem a fightereket, utána úgyis jön majd az új DNF Duel karakter, a Granblue Versus bétateszt és ki tudja még mi. Itt az ideje, hogy pihentessem a kezeimet végre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szada - Pörög tovább a Yakuza: Like a Dragon és az a terv, hogy mellette végre belekezdek a Need for Speed: Unboundba, mert legutóbb elmaradt. Talán most sikerülni fog.

Kivi - Kezdődik az új szezon az MLB The Show 23-ban, vagyis rengeteg új játékossal lehet bővíteni a Diamond Dynasty csapatomat. Ha emellett lesz időm rá, lezavarok néhány meccset a Street Fighter 6-ban, ahol készülök az új harcos érkezésére is.

Chava - Narcos maraton megy épp. Én rég láttam, a párom pedig még sosem, szóval ideálisak a feltételek az újranézésre. A szünetekben pedig sorra pipálom ki a Night Cityben rám váró küldetéseket. Ha emlékeim nem csalnak, túljutottam a Cyberpunk 2077 sztorijának felén, azaz kevesebb kaland van már csak előttem, mint amennyi mögöttem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)