Hirdetés

Fallout 4 mod - legyen ön is kutya

|

Sétálgattál már úgy a nukleáris katasztrófa sújtotta világban, hogy "sej, de lennék kutya"? Hát most már akkor ez is lehetséges.

Hirdetés

Felejtsd el a Fallout 4 unalmas emberi létét. A Be The Dog modnak köszönhetően az ember legjobb barátjaként utazhatod be a pusztaságot. Persze a Fallout 4-et nem erre tervezték, aminek köszönhetően nagyon gyorsan válik nagyon furává a játék. Ez a szép benne.

Vannak egyes korlátok, mint például, hogy csak kutya felszerelést hordhatsz (mindegyik cuki, szóval ez nem akkora gond), és nem használhatsz fegyvereket. Használhatsz viszont különböző harapási módokat.

Egyébként többféle kutyából is választhatsz, de már csak azért is Dogmeatet javasoljuk, mert felveheted társnak Dogmeatet.

A mod így működik mozgás közben:

A Be The Dog modot innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)