Hirdetés

Fallout 4 - így készült a Bethesda poszt-apokaliptikus világa

|

Bár a játékban már csak a végeredmény fog látszani, azok a koncepciós rajzok is elképesztőek, amik alapján a Fallout 4 csapata megalkotta a játék szereplőit és tájait.

Hirdetés

Az biztos, hogy a sorozat rajongói nem szenvednek majd hiányt a Fallout 4-hez kapcsolódó gyűjthető tárgyakból, amikből a Bethesda most még egyet leleplezett. Ha szeretnénk, beszerezhetjük egy albumban azokat a koncepciós rajzokat is, amik alapján létrejött a poszt-apokaliptikus világ semmivel sem összetéveszthető látványvilága.

Amellett, hogy a december vége felé érkező album létezéséről szólt a Bethesda, harminc oldalt meg is osztott a nem mindennapi alkotások közül, a Fallout 4 művészeti vezetője, Istvan Pely néhány gondolatával együtt. A művészeti vezető elmondja, hogy bár ebben a hatalmas, 368 oldalas albumban csak a művészek munkáját látjuk, rengeteg más, elképesztően tehetséges csapattag munkájára is szükség van, míg ezekből a rajzokból létrejönnek a tényleges játékbeli szereplők és helyszínek. Szokás szerint katt a képekre a teljes mérethez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)