Hirdetés

Fallout 4 - megjött a nagy felbontású textúracsomag

|

Sokunk kedvenc szerepjátéka a mai napon megújult, bár a komolyabb látványhoz komolyabb vas is kell.

Hirdetés

A Fallout 4 legújabb frissítése lehetővé teszi, hogy letölthessük a játék nagy felbontású textúracsomagját, ami nem kerül ugyan semmibe, de 58 gigát nyom, és egy elég komoly gépet igényel.

A frissítést egyébként nem csak PC-re, de PlayStation 4 Próra is le lehet tölteni, igaz, a látvány azért nem lesz ugyanolyan. Az Xbox játékosok most hoppon maradnak, de talán majd ha a Scorpio megjelenik, akkor ők is megkapják.

Más tartalmat nem kínál a DLC, csak kipingálja a játékot, így akinek gyengébb gépe van, vagy csak szimplán nem érdekli a látvány az nem marad le semmiről. A többiek megtalálják az új látványhoz tartozó gépigényt itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)