Hirdetés

Fallout 4 - így válik futurisztikus élménnyé a játék

|

Fallout 4 Oculus Rifttel? Ez még csak a kezdet, tudunk sokkal durvábbat is mutatni!

Hirdetés

Az Oculus Riftet használva minden videojáték egy teljesen új élményt nyújt. A Fallout 4-et is remek móka átültetni a virtuális valóságba, de a Virtuix Omni nevű berendezés még ennél is többet kínál.

A különleges szerkezet segítségével (és természetesen a fejünkre pattintott Oculus Rifttel) immár teljes mértékben a saját bőrünkön is érezhetjük a kalandokat, hiszen nekünk magunknak kell végigtrappolnunk a kietlen bostoni tájakon. Valószínűleg nem lesz az átlagos nappalik állandó kelléke a Virtuix Omni, hiszen méreteit tekintve sem apróság és az ára is igencsak borsos (700 dollár, azaz körülbelül 205 ezer forint), ráadásul speciális cipőt is vásárolunk kell hozzá. Így ha például legjobb pajtásunk lábmérete nem azonos a miénkkel, akkor ki sem tudja próbálni az új csúcskütyünket. Nézzétek meg, hogyan is fest ez az egész működés közben.

Az Oculus Riftet egyébként a hétvégi PlayIT Show-n is kipróbálhatjátok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)