Hirdetés

Fallout 4 - és végül a legfontosabb: a szerencse (videó)

|

Megérkezett a Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. oktatóvideó sorozat utolsó része, amiben a siker még egy fontos eleméről, a szerencséről esik szó.

Hirdetés

A szerencse valójában nem készség, de ettől függetlenül a többihez hasonlóan sokat számít. A Fallout 4-ben - az erő, az észlelés, a kitartás, a karizma, az intelligencia és az agilitás mellett - azért érdemes "fejleszteni", mert így jobb loothoz juthatunk, és lövéseink is hatékonyabbak lehetnek.

Rajzszöggel, gemkapoccsal nem megyünk sokra, de egy kis szerencsével egy kupakokkal teli ládára lelhetünk. Mint arra a videó megtanít, ez sem garantálja, hogy utána gigantikus bogarak nem rágják le a húst csontjainkról, de kevesebb esély lesz rá, hogy ez megtörténik. Az sem jó, ha ránk esik egy kétfejű, döglött tehén, ne bízzuk szerencsénket egy olyan érmére, aminek egyik oldalára a DIE, másikra a LIVE felíratot vésték.

Most, hogy már mindent tudtok, felkészülten várhatjátok a Fallout 4 november 10-ei megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)