Hirdetés

Fallout 4 - te megtaláltad már az Alien Easter Egget?

|

Nem sok játékban rejtettek el Alien-es Easter Egget a fejlesztők, de a Bethesdánál valakinek ez is eszébe jutott.

Hirdetés

A szabadon bejárható, nyílt világú játékokban általában rengeteg az Easter Egg, de manapság egyre több fejlesztőcsapat érzi fontosnak, hogy apró utalásokat rejtsen el a játékban. A Treyarch fel is hívta a játékosok figyelmét, hogy érdemes nyitott szemmel járni a Black Ops 3-ban, de megmondom őszintén, én nem igazán találtam ilyesmit, hacsak a más játékokból egy az egyben átvett elemeket nem soroljuk ide.

Az borítékolható volt, hogy a Fallout 4 is tele lesz rejtett utalásokkal, és a megjelenés óta az éles szemű játékosok büszkén mutogatják is ezeket. Mondjuk azok, akik még mindig nem jöttek ki a bunkerből, valószínűleg túl sokat még nem láttak élesben, de egyszer mindenre sor kerül. Az egyik játékos egy Flux szenzorra bukkant rá egy elhagyatott épületben, melynek hátoldalán fel is fedezett egy karaktersorozatot.

Mint kiderült, a CM-88B 180924609 nem más, mint az Alienből ismert Nostromo regisztrációs száma. Számomra továbbra is rejtély, hogy az emberek hogy fejtenek meg ilyen és ehhez hasonló Easter Eggeket vagy bukkannak rá rejtett átjárókra, de ez legyen az én bajom. Ha valakit érdekel a dolog, az alábbi képeken a pontos helyet is megtalálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)