Hirdetés

Már szemetet is gyűjthetünk a Fallout 4-ben

|

Ha eddig csak azért nem vettétek meg a játékot, mert nem lehetett benne kukást játszani, akkor van egy jó hírünk számotokra.

Hirdetés

A Bethesda játékok egyik nagy erőssége, hogy a tehetséges modderek őrült dolgokat képesek kihozni belőlük. Most pedig egy újabb izgalamas elemmel bővült a Fallout 4 modok hosszú listája.

Hirdetés

Nem vagyunk benne biztosak, hogy egy atomháború után érdemes-e még megóvni környezetünket, azonban GenghisKhanX úgy gondolta, hogy ideje megtisztítani Boston utcáit, ezért megalkotta a Trash Collection modot.

Már korábban is voltak olyan modok, amelyekkel nyersanyagokat nyerhettünk ki a szemétrakásokból, ám a Trash Collection továbbfejleszti ezt a rendszert, így mostantól minden egyes kupacot nekünk kell felkeresni és eltüntetni az utcáról. A mod készítője szerint ez ad egyfajta sikerélményt a játékosoknak, mert láthatják, ahogy egyre tisztább lesz a Commonwealth.

Ha ti is belevágnátok a több mint 30 000 szemétkupac feltakarításába, akkor innen tölthetitek le a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)