Hirdetés

Fallout 4 - sörbontó, naptár, könyv a gyűjtői csomagban

|

A Fallout 4 Ultimate Vault Dweller's Survival Guide Bundle a játék más gyűjtői kiadásaihoz hasonlóan fantasztikus, de azért a Pip-Boy Editiont nem érdemes lecserélni rá.

Hirdetés

A Fallout 4 Pip-Boy Edition kiadását régen elkapkodták, aki eddig nem rendelte elő, az valószínűleg csak aukciós oldalakról juthat majd hozzá. Legalábbis a megjelenéskor.

Ha lemaradtatok, itt egy másik ajánlat: november 10-étől elérhető a Fallout 4 Ultimate Vault Dweller's Survival Guide Bundle, melyben igazából egy olyan dolog van, ami sehol máshol nem lesz kapható: a keményfedeles könyv. Ennek megfelelően ez a legjobb dolog az egészben, de a hét litográfia, a poszter méretű térkép, a kézikönyv, a Nuka Cola sörbontó, a 2015-2016-os naptár, a mágneses kupakok és a felvarró szintén nem rossz. A 130 dolláros pakk egyetlen hátránya, hogy a játékot nem tartalmazza, úgyhogy tényleg csak igazi fanoknak ajánlott; ők viszont mihamarabb csapjanak le rá, ha az első készlet elfogy, nem fogják pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)