Hirdetés

Fallout 4 Wasteland Workshop DLC - össze-vissza jelenik meg

|

Egyes régiókban már mindenki tolhatja, de néhol még egy hét múlva kerül csak ki a Fallout 4 legfrissebb DLC-je. Most végre jó hírünk van.

Hirdetés

A Bethesda bejelentette a második Fallout 4 DLC, a Wasteland Workshop megjelenésének menetét. Mi itt Európában már örülhetünk, hiszen már éjfél óta játszható a csomag, de nincs ez így mindenhol.

Az új tartalom sokkal szerényebb, mint az Automatron volt, viszont ennek köszönhetően mindössze 5 euróba kerül (nagyjából 1500 Ft). Európában már lehet játszani vele, és bár a legtöbb régióban sem késik sokat mögöttünk, Ázsiában például PS4-re és Xbox One-ra csak április 19-én fog majd befutni.

Ugyan egy viszonylag kis csomagról van szó, a rajongókat le fogja kötni egy darabig. Mi lesz az első dolog, aminek nekiláttok a DLC letöltése után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)